ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Актуално

Фенове на Ботев протестираха пред посолството на Гърция в София

Настояват за обективно резследване на  убийството на пловдивчанина Тоско Бозаджийски

Фенове на „Ботев“ Пловдив се събраха на протест пред гръцкото посолство в София днес по обяд. Хората настояват за обективно разследване на убийството на пловдивчанина Тоско Бозаджийски.

Припомняме, че 28-годишният футболен фен загина в началото на януари в Солун, след като беше нападнат от група ултраси, а минути по-късно блъснат от кола и шофьорът избяга.

Разкриване на цялата истина за убийството на Тоско и справедливи наказания за виновниците. Това са основните искания на протестиращите, сред които са и близки, и приятели на Тоско Бозаджийски.

Бащата на убития заяви пред медиите, че за момента не получават съдействие и отговор от гръцките власти. Същевременно всичко, което е говорено с премиера Бойко Борисов през миналата седмица, е задействано, като визираше паралелно разследване на всички факти и обстоятелства около смъртта на младия мъж от страна на българската държава.

Към момента обвиняеми са двама души, но очевидци на нападението в Солун твърдят, че престъплението е извършено от близо 20 души. За единия от задържаните медиите в гърция твърдят, че е син на висш полицай от сектора за борба с футболното хулиганство.

Източник: БНР/Радио Пловдив

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина